Çift SIM kart yuvalı Galaxy Note 3 piyasaya sürüldü

Çift SIM kart yuvalı Galaxy Note 3 piyasaya sürüldü


Samsung'un iki hafta önce piyasaya sürdüğü yeni nesil telefon-tablet melezi Galaxy Note 3, tahmin edildiği gibi çift SIM kartIı sürümüyle de resmen tüketicilerin beğenisine sunuldu. Diğer Samsung çözümlerinin aksine ikinci bir SIM kart yuvasıyla gelen Galaxy Note 3'ü hiç vakit kaybetmeden Çin'de piyasaya süren tecrübeli mobil cihaz üreticisi, dijital kalem teknolojilerine büyük ilgi duyan bu ülkedeki talebi karşılamaya hazır olduğunu gösterdi.

SM-N9002 model numarasıyla geliştirilen cihaz, Türkiye'deki cihazların aksine Qualcomm'un Snapdragon 800 MSM8974 yongada sisteminden gücünü alıyor. İkinci SIM yuvası nedeniyle daha farklı bir slot dizilimine sahip olacak cihazın diğer teknik özellikleri küresel Note 3 modelleriyle tamamen aynı. 5,68 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 3 GB LPDDR3 RAM, 13 MP kamera sensörü, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi versiyonu, 3.200 mAh pil, gelişmiş dijital kalem fonksiyonları ve suni deri kaplı arka kapağı beraberinde getirecek melez telefon, özellikle Çin ve diğer Asya ülkelerini hedef alıyor. Aygıtın ülkemizde resmen piyasaya sürülme ihtimali düşük.

735 avro fiyatla halihazırda satışta olan Galaxy Note 3 Duos, Avrupa ve Amerika'daki modellere eşlik eden bölgesel SIM kart kilidine sahip değil. Bu nedenle diğer ülke ve bölgelere de sorunsuz bir şekilde ithal edilebilecek.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 4.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler