CES Asia tüketici elektroniği fuarı Mayıs 2015'te, Şangay'da

CES Asia tüketici elektroniği fuarı Mayıs 2015'te, Şangay'da

50 yıla yaklaşan tarihiyle teknoloji dünyasının en uzun soluklu, en geniş kapsamlı elektronik fuarı konumundaki CES, önümüzdeki yıl Çin'e gidiyor. Tüketici Elektroniği Birliği (CEA), mekan yönetim şirketi Intex Shanghai ile işbirliğine giderek Çin'in Şangay şehrinde CES Asia adlı bir fuar organize edeceğini duyurdu. Yeni Şangay Uluslararası Fuar Merkezi'nde 8,500 metre karelik bir alana sahip olacak tüketici elektroniği fuarı, 15,000'den fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Yaklaşık yirmi yıl sonra ilk defa bir senede iki kez CES fuarı düzenleyecek olan CEA, CES Asia ile uzak doğunun teknoloji dünyasında söz sahibi olmasını sağlayan üreticilere yeni teknolojileri ve çözümlerini dünyaya tanıtma imkanı sağlayacak. Amazon, Best Buy, Ford, IBM ve Intel gibi deniz aşırı büyük firmaların %60'lık kısmını oluşturacağı CES Asia fuarında büyük kısmı Hisense, JD.com, TCL'nin aralarında bulunduğu Çin ve çevresinin en büyük teknoloji şirketleri oluşturacak. Daha çok Çince tanıtımlar, sunumlar ve özel seanslarla tamamlanacak olan üç günün sonunda, Asya ile dünyanın dört bir yanından gelen şirketler arasında teknoloji alışverişi gerçekleştirilmiş olacak.

25-27 Mayıs 2015 tarihlerinde Çin'in Şangay şehrinde düzenlenecek CES Asia'nın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Uluslararası CES 2015 fuarının 6-9 Ocak 2015'te, yine ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas şehrinde 150 bini aşkın katılımcısıyla buluşacağını hatırlatalım.



Eklenme tarihi: 17.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler