Casper Via V9'un tüm detayları

Casper Via V9'un tüm detayları

Yaklaşık iki ay önce ilk 4G telefonları Via V6 ve Via V6X'i piyasaya süren Casper, son olarak sekiz çekirdekli amiral gemisi Via V8'in halefiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Yerel pazarda alternatiflerini artıran Ümraniye merkezli şirket, 2014 model üst düzey çözümündeki Micromax işbirliğinden sonra yine farklı bir ismi dolaylı yoldan Türkiye'ye getirdi.

Dört yıl önce Fransa'nın Marsilya şehrinde kurulan Wiko Mobile, Casper'in yeni telefonu V9'un asıl üreticisi olarak yerel pazarda temsil edilmeye başladı. Samsung'dan sonra Fransa'da en çok akıllı telefon satan ikinci üretici olan Wiko, aslında Çinli sahibi Tinno ekseninde hareket eden Avrupa'nın benzer yerli şirketlerinden. Avrupa'ya yerli şirketleri aracı kılarak hakim olan Çinli üreticilerin benzer bir taktikle Casper'e ürün sağladıkları görülüyor.

5 inç HD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli 64-bit MediaTek çipset, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, microSD kart yuvası, 2500 mAh pil ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemini bünyesinde barındıran Casper Via V9, altın, gri ve gümüş olmak üzere üç farklı metal kasa seçeneğine sahip.

Seleflerinin yurtdışındaki fiyatıyla orantılı bir fiyatlandırmaya tabi tutulan Via V9, önümüzdeki günlerde teknoloji mağazalarına 1199 ₺ fiyatla giriş yapacak. Turkcell'in T60 modeline benzer bir donanıma sahip telefonun farkını 6,4 mm kalınlığındaki zarif metal kasasıyla göstermeye çalışacağı ifade ediliyor.



Eklenme tarihi: 1.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler