4G destekli Casper Via V6 ve V6X çıktı

4G destekli Casper Via V6 ve V6X çıktı

Ülkemizdeki üç büyük yerli telefon üreticisinden biri olan Casper, kendi tasarımlarını ortaya koyan Vestel yerine General Mobile'nin izinden gitmeyi tercih etmişti. Geçen sene Via V8, Via V4 ve Via V5 ile iyi kötü bir ürün yelpazesi oluşturan Ümraniye merkezli firma, nihayet yeni yılın ilk ürünlerini gün yüzüne çıkardı.

Yine dış kaynaklı ürünlerle tüketicinin karşısına çıkacak olan Casper, bu defa 4G destekli ürün kategorisinden pay elde etmeye çalışacak. Qualcomm'un 64-bit dört çekirdekli işlemciye sahip Snapdragon 410 yongasından gücünü alan yeni Via telefonları, önümüzdeki ay ihalesi gerçekleştirilecek olan 4G teknolojileriyle tam uyumluluk vaat ediyor.

5 inç HD ekranıyla yeni piyasaya sürülen telefonların küçüğü olan Via V6, 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci, Adreno 306 GPU, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, microSD yuvası, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, 2400 mAh pil ve Android 4.4.4 KitKat işletim sistemini bünyesinde barındırıyor. 7,5 mm kalınlığındaki telefon, 899 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Casper Via V6 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Via V6X ise, 5,5 inçlik HD IPS LCD ekranı ve 2850 mAh kapasiteli pili dışında V6'dan farksız. Bu model için 999 TL fiyat etiketini uygun gören yerli teknoloji şirketi, her iki cihazı da suni deri arka kapağa sahip siyah renk sürümüyle satış kanallarına sunmuş durumda. Önümüzdeki günlerde her iki telefonu da teknoloji mağazalarında görmek mümkün olacak.

Casper Via V6X sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler