Candy Crash Saga bir yılda yarım milyar indirmeye ulaştı

Candy Crash Saga bir yılda yarım milyar indirmeye ulaştı

Londra merkezli King.com'un oyun sektöründeki on yıllık serüveni boyunca geliştirdiği en iyi yapım Candy Crush Saga oldu. Çok platformlu sosyal oyun, ilk olarak Nisan 2012'de Facebook kullanıcıları için hizmete sunulmuştu. Geçtiğimiz yıl kasımda iOS, aralıkta ise Android işletim sistemine gelen Candy Crush Saga, bir yılda yarım milyar kez indirildi.

Meşhur oyununun mobil cihazlardaki ilk yılında 500 milyondan fazla indirme aldığını açıklayan King, bu zaman dilimi boyunca çok sayıda ödüle layık görüldü ve uygulama mağazalarında en çok hasılat yapan geliştiriciler listesinde ilk sıralarda yer almayı başardı. Halihazırda Google Play Store'de en çok indirilen üçüncü uygulama/birinci oyun ve en çok hasılat yapan içerik konumunda olan Candy Crash Saga evreninde şimdiye kadar 150 milyar oyun oynanmış.

Bulmaca türündeki oyunun rakiplerine karşı en büyük kozu, oyunucunun katettiği ilerlemeyi Facebook, iOS ve Android platformları arasında senkronize edilebiliyor oluşu. King.com'a günlük milyonlarca dolar gelir sağlayan oyunun Apple App Store ve Google Play Store bağlantıları aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 16.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler