Call of Duty: Strike Team, iOS platformu için satışa çıktı

Call of Duty: Strike Team, iOS platformu için satışa çıktı


Activision, geçen sene resmen açıkladığı ilk mobil oyun stüdyosu The Blast Furnace tarafından geliştirilen en iddialı yapımını satışa sundu. Rockstar Londra ve Rockstar Leeds'in eski liderlerini bünyesinde barındıran İngiliz oyun geliştiricisi, tecrübeli video oyun şirketi Activision'un dağıtımını gerçekleştirdiği Call of Duty: Strike Team yapımını iOS kullanıcılarının beğenisine sundu.

2020 yılında geçen oyunun hikayesi, beklenmedik bir saldırı sonrası kendini bilinmeyen bir düşmanla savaş halinde bulan ABD'yi konu alıyor. Ülkenin görevlendirdiği özel bir operasyon takımını kontrol ettiğimiz yapım, Call of Duty serisinin kendine özgü oynanış tecrübesini mobil cihazlara taşıyabilmek için yoğun uğraşlar sonucu geliştirilmiş bir mücadele sistemini beraberinde getiriyor.

1.31 GB büyüklüğündeki Call of Duty: Strike Team, iOS 6 ve üstü sürümlere sahip iPhone 4S, 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini ve beşinci nesil iPod touch modelleriyle uyumlu. 6,99 dolar değerindeki FPS/TPS karması yapımın fiyatı 99 dolara kadar ulaşan özel paketlere sahip bir uygulama içi ödeme sistemi benimsediğini belirtelim. Şimdiye kadarki en görkemli mobil Call of Duty yapımı için hazırlanan çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 8.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler