C902: Profesyonel, şık ve gizemli

C902: Profesyonel, şık ve gizemli

Sony Ericsson, kameralı popüler Cyber-shot telefon yelpazesine çok ince ve yüksek performanslı Cyber-shot telefon C902’yi ekledi. Bu şık ve kompakt telefon, en alışıldık durumlardan beklenmedik anlara kadar her ânı her zaman yakalamaya hazır. Cihazın kamerası, altına gizlendiği kızaklı özel bölme kaydırılarak açıldığı anda fotoğraf çekmeye hazır hale geliyor.En son teknoloji ürünü özellikler taşıyan model, içindeki fotoğrafçıyı ortaya çıkarmak isteyenler için mükemmel bir araç olacak.

Sony Ericsson C902iTarzını ifade etmenin en iyi yolu

  • Eşsiz kızaklı lens kapağı ile çok ince
  • Kamera anında çekime hazır
  • Dayanıklı, dikkat çekici ve şık tasarım
  • Mümkün olan en iyi fotoğrafı yakalamak için ‘Yüz Tanıma’ ve ‘Otomatik Odaklama’ özelliklerine sahip 5.0 MP kamera
  • Kolay erişim için kameraya özel mavi ışıklı dokunmatik tuşlar

Sony Ericsson C902i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Kapağı kaydır ve çek
Sony Ericsson Cyber-shot telefon C902’ye özgü kızaklı lens kapağı, cihazı anında telefondan kameraya dönüştürüyor. Yüz Tanıma ve Otomatik Odaklama fonksiyonları, amatör fotoğrafçılar için dahi yüksek kaliteli resimler çekme imkanı yaratıyor. Sony Ericsson Cyber-shot telefon C902 zayıf ışık koşullarında bile daha iyi resim kalitesi sağlamak için en yeni ışık teknolojisini (Photo Flash) kullanıyor. Seri halde dokuz fotoğraf çekimine izin veren BestPic özelliğine eklenen ışık çözümü de alternatifleri arasından en iyi fotoğrafı seçme şansı veriyor.

Otomatik Döndürme
Cihazdaki akıllı Otomatik Resim Döndürme özelliği, bir el hareketiyle ekranı yeniden ayarlıyor ve böylece her an çekime hazır hale geliyor. Modelde bulunan x-Pict story fonksiyonu kişiye özel multimedya slayt şovu hazırlamak ve fotoğraf galerisine müzik ve görsel efektler eklemek için geliştirilen bir diğer özellik. Sony Ericsson Cyber-shot telefon C902 üzerinde 160 MB’lık bellekle (100 tam çözünürlüklü resim için gerekli depolama alanı) geliyor. Ayrıca ürün kutusunda 1 GB’lık Memory Stick Micro (M2) kullanıcıya hediye ediliyor.



Eklenme tarihi: 30.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler