BlackBerry'nin 5 inçlik A10 akıllı telefonu görüntülendi

BlackBerry'nin 5 inçlik A10 akıllı telefonu görüntülendi


Fiziksel klavyesiz, tam dokunmatik ilk BlackBerry 10 işletim sistemli akıllı telefonu Z10 ile tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaramayan BlackBerry, büyük dokunmatik ekranlı yeni amiral gemisiyle yılın ikinci yarısında şansını yeniden deneyecek. Birkaç gün önce teknoloji medyasına verdiği röportajda heyecan verici bir ürün üzerinde çalıştıklarını doğrulayan firmanın CEO'su Thorsten Heins, yıl sonuna kadar piyasaya sürecekleri diğer yeni ürünler hakkında da açıklamada bulundu.

2013 sonuna doğru orta seviye bir BlackBerry'nin çıkış yapacağını bildiren Heins, Z10 ile yükselen tam dokunmatik telefon deneyimi çıkatısını yeni bir akıllı telefonla daha üst seviyeye taşıyacaklarını ifade etti. Aristo kod adıyla bilinen bu aygıt, CEO'nun açıklamalarından sonra farklı kaynaklar tarafından servis edilen görsellerle internete sızdırıldı. BlackBerry A10 ismiyle satılacağı tahmin edilen telefonun 5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü bir ekran, çift çekirdekli işlemci ve ayrık grafik birimiyle donatıldığı ileri sürüldü. Oyun odaklı hazırlanan telefon Thorsten Heins'in açıklamalarına göre; şimdiye kadarki en güçlü BlackBerry olacak.

BlackBerry 10.2 işletim sistemi ile görüntülenen BlackBerry A10 (Aristo) adlı telefonun 2013 sonu - 2014 başında satılmaya başlayacağı resmen doğrulandı. Teknik özellikleriyle günümüzün üst seviye telefon anlayışına pek uymayan aygıtın Z10'dan sonra yine tüketicileri hayal kırıklığına uğratıp uğratmayacağı yakında ortaya çıkacak.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 13.07.2013
Kaynak: http://bgr.com/2013/07/11/blackberry-a10-aristo-photo-launch-release

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler