Kavisli OLED ekrana sahip BlackBerry Venice görüntülendi

Kavisli OLED ekrana sahip BlackBerry Venice görüntülendi

İlk kez BlackBerry'nin MWC 2015'te gün yüzüne çıkardığı kızaklı telefonu bugün yeniden yüzünü gösterdi. Evan Blass, Samsung'un Galaxy S6 edge telefonunda kullandığı kavisli Super AMOLED ekranla donatılan Venice kod adlı cihazı internete sızdırdı.

Android platformuna geçiş yapma kararı alan BlackBerry, piyasaya süreceği ilk cihazları büyük bir özenle geliştiriyor. Kızaklı özgün telefon tasarımı için Samsung'la işbirliğine giden Kanadalı şirket, S6 edge'nin plastik OLED ekranıyla bu emektar ürün formunu kusursuz yeni görünümünü kazandırmış. Android Lollipop işletim sistemini saf haliyle beraberinde getiren cihaz, son dönemdeki BlackBerry çözümlerinde görmeye alıştığımız bir kasa materyali kullanıyor.

5,4 inç 2560 x 1440 piksel ekran, altı çekirdekli Snapdragon 808 çipset, 18 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip olacağı iddia edilen BlackBerry Venice, kavisli ekran üreticileri dışında bu yeni teknolojiden faydalanan ilk akıllı telefon olacak. Ne zaman tanıtılacağı bilinmiyen cihazın sonbaharda satışa çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 3.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler