BlackBerry Porsche Design P'9982 24 Kasım'da resmiyet kazanıyor

BlackBerry Porsche Design P'9982 24 Kasım'da resmiyet kazanıyor

Porsche Design markasını taşıyan yeni nesil akıllı telefonu için yine BlackBerry ile işbirliğine giden ünlü otomotiv devinin alt şirketi, resmi tanıtım tarihini ilan etti ve davetiye dağıtımına başladı. BB10 işletim sistemli ilk telefon olan BlackBerry Z10 referans alınarak geliştirilen yeni Porsche Design telefonu, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek bir etkinlikte Porsche hayranlarının beğenisine sunulacak.

Karbon fiber, paslanmaz çelik ve deri başta olmak üzere üst düzey materyaller kullanılarak dizayn edilmiş bir klasik Porsche Design kasasını bünyesinde barındıracak P'9982 model numaralı aygıt, 4.2 inçlik dokunmatik ekran, çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Plus çipset, 8 MP kamera ve 4G LTE desteğiyle donatılacak. Z10'daki güç ünitesinden daha büyük bir pile sahip olacağı konuşulan telefonun Z30'la örtüşen bir donanım yapısı benimseme ihtimali de bulunuyor.

24 Kasım'da Dubai'de gün yüzüne çıkacak Porsche Design P'9982, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ağustos ayının başında internete sızmıştı. Kendine has bir kullanıcı arayüzüyle zenginleştirilmiş en güncel BB10 işletim sistemi versiyonunu yapısında ihtiva edecek telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağını öğrenmek için önceki haberimize göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler