BlackBerry Passport resmen duyuruldu

BlackBerry Passport resmen duyuruldu

Yeni şirket ismi, yeni ürün anlayışı, evrensel BlackBerry Messenger servisi ve BlackBerry 10 platformuyla mobil pazardaki varlığını sürdürmek için çırpınan BlackBerry, bugün yıllık girişmci buluşmasını gerçekleştirdi. Beklentilerin üstünde bir mali tablo çizen firmanın Waterloo, Kanada'daki merkezinde gerçekleştirilen toplatıda, yeni BB10 akıllı telefonu da gün yüzüne çıkarıldı. Pasaport büyüklüğündeki tuhaf yapıdaki telefon, oldukça yüksek çözünürlüklü bir ekran ve lüks aksesuar desteğiyle tüketicilerin ilgisini çekmeye çalışacak.

4,5 inçlik 1440 x 1440 piksel 452 ppi piksel yoğunluğuna sahip kare ekran ve dokunmatik özellikli fiziksel QWERTY klavyeyle donatılan cihaz, daha önce Windermere kod adıyla internete sızdırılmıştı. Ceket cebine sığabilecek en büyük iş telefonunu oluşturma amacıyla yola çıkan Amerikalı üreticinin son çözümü olan BlackBerry Passport, sıkı BlackBerry hayranları için geliştirilen Q20 model numaralı BB Classic ve bütçe dostu Z3'ün LTE destekli, daha fazla sistem bellekli yeni versiyonuyla birlikte satışa çıkacak. Passport, BB'nin önümüzdeki mart ayında sona erecek 2015 mali yılında satışa çıkaracağı üç çözümden biri olacak.

BlackBerry tarafından eylül ayı içerisinde Londra'da organize edilecek bir basın etkinliğinde detaylandırılacağı açıklanan Passport, muhtemelen etkinlik sonrası Avrupa ve Amerika'da tüketicilerin beğenisine sunulacak. Pasaport telefonun diğer tüm teknik özellikleri ve fiyatı bu etkinlikte kesinlik kazanacak.



Eklenme tarihi: 19.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler