Android işletim sistemli BlackBerry Neon internete sızdı

Android işletim sistemli BlackBerry Neon internete sızdı

Android işletim sistemli ilk telefonunu geçen sene piyasaya süren BlackBerry, bundan sonra mobil pazarda yoluna Android ile devam edeceğini duyurmuştu. Son on yılda mobil operasyonları giderek daralmasına rağmen rakiplerinin aksine aktif kalmayı başaran Kanadalı şirket, çok yakında ikinci Android telefonunu da tüketiciyle buluşturacak.

Neon ve Hamburg kod adlarıyla ara sıra sanal medyaya yansıyan telefon, bugün BlackBerry tarafından yanlışlıkla internete sızdırıldı. Firmanın resmi internet sitesinde kısa süreliğine aktif kalan ürün sayfası, cihazın resmi görüntüleri ve teknik özelliklerini ortaya çıkardı.

BlackBerry DTEK50 olarak isimlendirileceği öğrenilen akıllı telefon, Çinli telefon üreticisi TCL'nin Alcatel Idol 4 çözümünü temel alıyor. Popüler Alcatel telefonunun makyaflanmış versiyonu olan DTEK50, 5,2 inç Full HD IPS LCD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 617 çipset, 3 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka, 8 MP ön kamera, 2610 mAh pil ve BlackBerry uygulamalarıyla zenginleştirilmiş Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getirecek.



Eklenme tarihi: 26.07.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler