BlackBerry hedef yükseltti

BlackBerry hedef yükseltti

Geçtiğimiz sene yaşadığı sorunları yeni işletim sistemi ve yeni akıllı telefonlarıyla unutmak isteyen BlackBerry, sıkı bir çalışma sonucunda bu yılın başlarında ilk önce tamamen dokunmatik ekrana sahip telefonu BlackBerry Z10’u, bahar aylarında ise ilk telefonuna göre daha yüksek bir satış grafiği beklediği ve klasik çizgisini yansıtan BlackBerry Q10’u pazara sunmuştu.

Telefonlarının şimdiye kadarki satışından memnun olan Kanadalı firma, dolaylı olarak yılsonu beklentilerini de daha yukarılara taşıdı. Bu yıl 11 milyonluk bir beklenti içinde olan firmanın yeni rakamı ise 14 milyon. İngiltere ve Kanada’da satışlar beklenenden daha iyi fakat diğer ülkeler için aynı durum söz konusu değil.

Şimdilik akıllı telefon pazarında 2013 yılı içerisinde çıkarttığı iki telefonu ile birlikte rekabete giren firma yeni telefonlarının da hazırlığına devam ediyor. Yaz aylarının ortalarında genç kullanıcılar için sunulması beklenen BlackBerry R10 ve henüz kesinleşmese de Sonbahar’da çıkması beklenen üst seviye bir BlackBerry ile firma bu satış rakamlarını daha yukarı çekmeye çalışacak.



Eklenme tarihi: 20.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler