BlackBerry Bold Touch 9900: En ince

BlackBerry Bold Touch 9900: En ince

BlackBerry yeni modeli ile hayallerdeki telefonu üretti diyebiliriz. Yeni Bold Touch 9900 dikkat çeken özellikleri ile karşımızda. Yeni işletim sistemi BlackBerry OS 7’yi kullanan, 1.2 GHZ işlemci hızı, hem dokunmatik ekranlı hem de gerçek klavyeli Bold Touch ülkemizde de çok yakında satılacak.

BlackBerry Bold Touch 9900BlackBerry Bold Touch 9900 özellikleri:

  • 66 x 115 x 10.5 mm boyutlarında, 130 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 6 saat konuşma, 528 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 65536 renkli, 640 x 480 px ekran
  • 8 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 5 MP kamera, LED Flaş, Yüz tanıma
  • 3G ile hızlı internet, Wireless Lan

BlackBerry Bold Touch 9900 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Turkcell BlackBerry 9900 Touch kampanyası

E-Posta yönetimi
E-Posta yazarken artık hem klavyeden hem de dokunmatik ekrandan yardım alabileceksiniz. BlackBerry tuşların tepki verme hassasığı konusunda “hiç olmadığı kadar hızlı” açıklamasını yaptılar.1.2 GHz işlemci ve 768 MB RAM telefonun diğer modellere göre çok daha hızlı olduğunun bir göstergesi.

Hafıza ve kamera
8 GB dahili hafızası bulunan Touch 9900’ın 32 GB’a kadar harici hafıza kartı desteği bulunuyor. Kamera konusunda da önceki modellere göre çok iyi. 5 MP kamerası ile HD video kayıtlar yapabiliyorsunuz. LED flaşı bulunuyor. Bununla birlikte yüz tanıma özelliği, görüntü sabitleme, kaydedilen görüntülere konum bilgisi ekleme gibi özellikleri de mevcut.

En ince BlackBerry
BlackBerry Bold Touch 9900 yalnızca 10.5 mm kalınlığında. Bu onu şimdiye kadar üretilen BlackBerry cihazları arasında en ince yapıyor. Paslanmaz çelik telefonun etrafını sarıyor ve hem cihazınızı koruyor hem de telefona ayrı bir şıklık katıyor.

Yenilenen işletim sistemi
BlackBerry cihazlarında kendi işletim sistemini kullanıyor. Son versiyon 7, Bold Touch 9900 ile gün yüzüne çıktı. Basma, yakınlaştırma, uzaklaştırma ve sürükleme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz, akıcı bir dokunmatik ekran sunan yeni işletim sistemi yakınınızdaki manzara ve tesisler gibi Konuma Dayalı Hizmetlere anında erişmenizi sağlayacak BlackBerry Maps uygulamasıyla entegre çalışmakta.



Eklenme tarihi: 3.05.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler