Biri faturamı durdursun

Biri faturamı durdursun

Vodafone Türkiye, 3G+ servislerinde uyguladığı müşteri dostu "Fatura Stop" uygulaması ile fark yaratıyor. Tüm Vodafone abonelerinin, 3G+ servislerini gönül rahatlığıyla kullanabilmesi amacıyla hazırlanan "Fatura Stop" uygulaması ile abonelerin yüksek faturalarla karşılaşmalarına izin verilmiyor.

Fatura 100 TL’yi geçmiyor
Fatura Stop ile örneğin 1GB'lık mobil internet paketinden yararlanan bir Vodafone 3G+ mobil internet abonesi, aylık 30 TL ödüyor. Abone, paket aşım ücreti olarak her 100 MB için 5TL ödüyor ancak "Fatura Stop" hizmeti sayesinde ne kadar veri kullanırsa kullansın, toplam faturası hiç bir şekilde ayda 100 TL'yi geçmiyor. Vodafone aboneleri bu sayede ayda 100 TL'ye limitsiz internet kullanma imkanına sahip oluyorlar.

700 kontörden fazla düşmüyor
Özetle Vodafone'un günlük internet paketlerinde maksimum 5 TL/35 kontör, aylık paketlerde maksimum 100 TL/ 700 kontör üstü tutarlar ücretlendirilmeyerek abonelere limitsiz kullanım imkânı sağlanıyor. Bu sayede Fatura Stop özelliği taşıyan internet paketlerindeki adil kullanım miktarı uygulaması ile faturaların aşırı yükselmesinin önüne geçiliyor ve faturaların abonelerin korkulu rüyası haline dönüşmesi engelleniyor.



Eklenme tarihi: 14.12.2009
Kaynak: Mobiletişim | Operatör

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler