Beyaz Sony Xperia Honami görüntülendi, 20.7 MP kamera ve Ultra HD video desteği kesinleşti

Beyaz Sony Xperia Honami görüntülendi, 20.7 MP kamera ve Ultra HD video desteği kesinleşti


Bu seneki ikinci amiral gemi telefonu için 4 Eylül'de bir basın etkinliği organize edeceğini açıklayan Sony, uzak doğulu teknoloji sitelerinin ardından dün Avrupa ve Amerika'daki medya mensupları için de davetiye dağıtımına başladı. Cihazın IFA 2013'te sergileneceği resmiyet kazanırken, Honami kod adlı telefona ait yeni görüntüler internete sızdı.

Digi-wo.com forumunda paylaşılan fotoğraflarda Xperia i1 olarak da bilinen Honami, Apple iPhone 5 ve Xperia Z ile yan yana karşılaştırılıyor. Halefi olduğu Xperia Z'den birkaç milimetre daha uzun ve geniş dizayn edilen aygıtın 20.7 megapiksellik 1/2.3 inç genişliğe sahip yeni Exmor RS kamera sensörünü görüntülerden detaylıca incelemek mümkün. Ultra HD 4K (3840 x 2160 piksel) çözünürlüklü video çekim desteğini beraberinde getirecek Lens G isimli kameranın yanı sıra Honami'ye entegre edilen diğer özellikler şunlar;


  • 5 inçlik Full HD (1920 x 1080 piksel) kunatum noktacık teknolojili TRILUMINOS ekran
  • 2.3 GHz dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU, Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 yongada sistem
  • 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası
  • 3.000 mAh pil

Android 4.2.2 veya 4.3 Jelly Bean işletim sistemi versiyonu ve Sony'nin yeni kullanıcı arayüzüyle piyasaya sürülecek Xperia i1 Honami, ilk kez Berlin'de görücüye çıkacak. Xperia Z ile başlayan Omnibalance tasarım anlayışının sürdüğü telefonda, çerçevenin yeniden dizayn edildiği görülüyor. Beyaz sürümü ilk defa görüntülenen Honami'ye ait son fotoğraflar için aşağıdaki resim galerisine göz atabilirsiniz.

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 14.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler