Bavul.com Android ve iOS uygulaması ile yolculuklar daha kolay

Bavul.com Android ve iOS uygulaması ile yolculuklar daha kolay

Hayatımızın hareketli yaşamı içerisinde kimi zaman iş için kimi zaman da tatil amaçlı pek çok kez seyahate çıkıyoruz artık. Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından geliştirilen Bavul.com uygulaması, işte bu yolculukları sizin için daha kolay bir hale getiriyor.


Uygulamada yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinizi kolayca satı alabiliyor, biletlerle ilgili fiyat bilgisini farklı hava yollarını aynı ekranda görerek karşılaştırabiliyorsunuz. THY, Pegasus, Anadolu Jet gibi Türk firmalarının yanında dünyanın tanınmış birçok hava yoluna ait uçuşlar uygulamada listelenebiliyor. Uygulamada yine THY ve Anadolu Jet uçuşlarının Check-In’leri yapılabiliyor.

Uçakların durumlarıyla ilgili de bilgi veren uygulama, rötar, uçuş rotasındaki hava durumu, seçtiğiniz uçağın o anki konumu, yerel saat ve döviz bilgileri gibi seyahat esnasında sizin için önemli olan bilgilere ulaşmanızı sağlıyor.

Turkcell abonelerine özel avantajlarda sunan uygulamayı hem iOS hem de Android için aşağıdaki linklerden indirebilir ve hemen tatil için uçak bileti bakmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 5.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler