Batman: Arkham Origins mobil cihazlara geliyor

Batman: Arkham Origins mobil cihazlara geliyor

DC Comics ve NetherRealm Studios'un birlikte geliştirdiği Batman'ın yeni video oyunu mobil platformlar için resmen duyuruldu. Çalışmalarını WB Games bünyesinde sürdüren Mortal Kombat serisinin geliştiricileri tarafından oluşturulan Batman: Arkham Origins, Arkham City'deki Batman'ın daha genç dönemlerini konu alıyor. Oyunculara 2011'deki yapıma benzer bir oynanış deneyimi yaşatacağı tahmin edilen Arkham Origins, çok daha iddialı bir mobil oyunla eğlence sektörünün hızla büyüyen bu kanadında da hakimiyet sağlamaya çalışacak.

Birçok Batsuit kıyafeti, onlarca farklı nitelikte düşman, geniş kapsamlı bir hikaye ve dokunmatik ekran uyumlu benzersiz bir dövüş ve kontrol sistemini beraberinde getirecek olan mobil Batman: Arkham Origins, freemium iş modelini benimseyecek. Yani tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek yapımı tam manasıyla tamamlayıp her yönüyle tecrübe edebilmek için uygulama içi ödeme sistemini kullanmak gerekecek. Bu sistemin oynanış süresine de etki edip etmeyeceği bilinmiyor.

Unreal Engine 3 grafik motorundan gücünü alan ve geliştirme çalışmaları Warner Bros. Montreal'e emanet edilen en yeni Batman oyunu, 25 Ekim'de PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U için satışa sunulacak. Apple iPad, iPhone ve iPod Touch destekli iOS sürümünün aynı dönemde App Store'ye giriş yapması, Android versiyonunun ise; yıl sonuna doğru Google Play Store'den indirmeye sunulması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 14.10.2013
Kaynak: Polygon

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler