Akıllı telefonunuzu XOO Belt bataryalı kemerle şarj edin

Akıllı telefonunuzu XOO Belt bataryalı kemerle şarj edin

İlk kez iki sene önceki MiniDrive yarım SD kart tasarımıyla ortaya çıkan Nifty ikinci projesini Indiegogo bağış platformunda tüketicilerin beğenisine sundu. Macbook bilgisayarlar için sıradan bir SD kartın yarı büyüklüğünde bir microSD kart okuyucu geliştirip birkaç yüz bin dolarlık bağış toplamayı başaran şirketin sonraki projesi akıllı telefonlarla alakalı.

XOO Belt adı verilen bir pantolon kemeri geliştiren Nifty ekibi, seramik polimer elektrolite sahip esnek bir lityum iyon pili kemer bandına entegre etmeyi başarmış. Böylece bir kemere 1.300 mAh'lik güç kaynağı sığdıran girişimciler, kemer tokasındaki 800 mAh'lik pil ile toplamda 2.100 mAh kapasiteli bir ek güç ünitesi oluşturmuş. Kemer tokasından uzanan kablo sayesinde iPhone ya da herhangi bir model akıllı telefonu cebinizde taşırken rahatça şarj edebileceksiniz. Yeni iPhone 6'yi sıfırdan şarj etmek için fazlasıyla yeterli bir güç kaynağı sağlayan kemer, daha büyük cihazlar için de pratik bir şarj yöntemi anlamına geliyor.

İlk parti ürünlerini 99 dolardan başlayan fiyatlarla satan Nifty, birkaç gün içerisinde 40 bin dolar barajını geride bıraktı. Halihazırda 155 dolardan satışı gerçekleştirilen XOO Belt, 50,000$ hedefinin çok daha üstünde bir bağış toplayacak gibi görünüyor. 3 saatte şarj olan bataryalı kemeri Nifty'nin Indiegogo kampanya sayfasından inceleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.11.2014
Kaynak: Indiegogo

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler