Tüm sosyal hesapların birleştiği en sosyal mecra: Banjo

Tüm sosyal hesapların birleştiği en sosyal mecra: Banjo

Banjo; Facebook, Twitter, Foursquare ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarınızı birleştiren ve çevrenizdeki toplulukları keşfedebileceğiniz uluslararası ve kapsamlı bir uygulama.

Android ve iOS işletim sistemine sahip cep telefonlarında ve tabletlerde kullanabileceğiniz Banjo ile tek bir arayüzde tüm sosyal medya hesaplarınıza ulaşabiliyorsunuz. Yeni güncellemeleri mobil cihazlarınızdan bakarak hiçbir detayı kaçırmıyorsunuz.

Tamamen ücretsiz bir uygulama olan Banjo ile insanlarla etkileşimde bulunabilir ve buluşmalara katılabilirsiniz. Banjo ile neler olup bittiğini, nerede olduğunuzu, nereye gitmek istediğinizi ve ne yapmak istediğinizi de paylaşabiliyorsunuz.

Lokasyon özellikli servislerin verilerinden faydalanarak, çevrenizde neler olup bittiğini görebilmenize imkan tanıyan Banjo ile etrafınızdaki sosyal ağ kullanıcılarını bulabiliyor, check-in taraması yaparak çevrenizdeki yeni yerleri keşfedebiliyorsunuz.

Uygulama ile yeni arkadaşlar edinebileceğiniz bir chat sayfası da mevcut. İlginizi çeken herhangi bir kişiyi seçerek, profil sayfasına giriyor ve sağ üst köşede yer alan Chat” butonuna basarak anlık sohbet etme imkanı bulabiliyorsunuz. Ayrıca sohbet ettiğiniz kişinin hangi sosyal ağ hesaplarına sahip olduğunu görebiliyor ve Twitter’da da takip edebiliyorsunuz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler