Avea Sınırsız tarifesi bitti

Avea Sınırsız tarifesi bitti

Avea’nın her yöne sınırsız tarifesi çok yoğun ilgi görünce abone alımına kapatıldı. Tüm vergiler dahil 66,65 TL ödeyerek 30 gün boyunca tüm operatörleri ve sabit numaraları 10.000 dakikaya kadar arayabildiğiniz tarifenin kapatılmasının sebebi kötü amaçlı kişiler.

Şikayetler artmıştı
Avea’nın, alt yapısı uygun olmadığı halde daha önce benzeri görülmemiş bir tarife çıkarması, diğer kullanıcıların arama ve mesaj gönderme imkanlarını sınırladı. Çağrı kesilmesi veya çağrı başlatamama şikayetleri ile son günlerde Avea’ya bir çok şikayet gelmeye başlamıştı. Bazı Avea hat sahiplerinin bu sınırsız arama hakkını ticari amaçla kullanmaya başlaması tarifenin kapatılmasına neden oldu.

Yeniden başlayacak mı?
Avea gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra tarifenin yeniden abone alımına başlayacağını açıkladı. Fakat Avea’nın yaşadığı altyapı sorununu çözmesi kısa süre içerisinde imkansız gibi görünüyor. Ayrıca tarifenin her yöne olmasından dolayı, diğer operatörlerde bitirilen çağrıların Avea’ya maliyeti artıkça kazanç azalmakta olduğundan tarifenin yeniden başlaması ile birlikte bir takım koşullar da getirilecektir. Tarifenin tamamen kaldırılması Avea açısından büyük bir imaj kaybı oluşturur.

  • Avea Sınırsız tarifesine yeniden abone alımı başladı. Detaylar için tıklayınız.



    Eklenme tarihi: 4.03.2009
    Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler