Avea Mymediks uygulaması ile sağlık ile her bilgi cebinizde

Avea Mymediks uygulaması ile sağlık ile her bilgi cebinizde

GSM hizmetleri, akıllı telefon ve cep telefonu satışları dışında GSM operatörleri, abonelerine daha iyi hizmet vermek adına onların hayatlarını kolaylaştıracak uygulamalar da geliştiriyorlar. Avea tarafından sunulan Mymediks uygulaması da sağlığınızla ilgili birçok bilgili elinde tutarak bu bilgilere ihtiyacınız olduğu anda en kolay şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

Tansiyon, şeker, ateş, solunum gibi bilgileri ayrıntılı bir biçimde saklayabilen uygulama geçirdiğiniz hastalıklar, kullandığınız ilaçlar, yapılan tedaviler, ameliyatlarınızla ilgili bilgileri de elinde tutarak, doktorunuzun her an bu bilgileri görüntüleyebilmesine olanak sunuyor. Uygulamada randevu ve hastane kayıt bilgileri de elinizde tutarak size başlı başına bir sağlık, hastane, bilgi karnesi oluyor.

Uygulama şimdilik sadece Android cihazlar için yayınlanırken, kısa zamanda Apple iOS için de App Store’daki yerini alacak. Uygulamayı ücretsiz olarak indirdikten sonra, yararlanmak için MEDIK yazıp 5555’e kısa mesaj göndererek aylık 2.99 TL karşılığında servisten yararlanabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 30.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler