Avea ile gündeme “Fransız kalma”!

Avea ile gündeme “Fransız kalma”!

Turkcell’in Profesyoneller Kulübü’nün ardından beyaz yakalı çalışanlara yönelik özel uygulamalar yapma furyasına Avea da katıldı. Avea, iş dünyasının profesyonelleri beyaz yakalılar için, dünya ve ülke gündemi, kültür-sanat, sinema, teknoloji, moda ve spor gibi birçok konuyu kapsayan ve güncel içerik sağlayan Fransız Kalma isimli uygulamayı hayata geçirdi.

Mobil uygulama ve web sitesi olarak hizmete sunulan Fransız Kalma, tabiri caizse beyaz yakalılara gündemle ilgili olarak yoğun iş temposu içinde ofisteki muhabbetlere Fransız kalmamaları için yardımcı oluyor.

Uygulamayı telefonuna indiren kullanıcılar; ülke ve dünya gündemindeki son dakika gelişmelerine ve güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşırken; sosyal hayata dair birçok konudaki yeniliklerden de haberdar olabiliyorlar.

Uygulamada, kültür-sanat başlığı altında oyun ve temsiller, vizyona giren filmler ve konserler; modada en yeni trendler ve güzellik ipuçları, teknolojide en son gelişmeler ve en yeni cihazlarla ilgili güncel bilgiler yer alıyor.

Ayrıca, kullanıcılar www.fransizkalma.com adresli mikrosite üzerinden de farklı alanlardaki güncel içerikleri kolayca takip edebiliyorlar.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 30.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler