Avea Harbi tarife

Avea Harbi tarife

Avea Harbi tarifesi ile konuşma, kısa mesaj ve internet ihtiyaçlarınızı diğer operatörlere göre değişik bir ücretlendirme ile karşılayabiliyorsunuz. Ücretlendirmeler günlük olarak yapılıyor.

  • Günde 80 Kuruşa şebeke içi 100 dakika
    Harbi tarifeye geçenler, herhangi bir kayıt işlemi gerçekleştirmeksizin, hergün hatlarındaki 80 Kuruş karşılığında 100 dakika şebeke içi konuşma süresi kazanırlar.

  • Günde 1 TL'ye şebeke içi 100 dk. + 30 her yöne SMS
    Konuşma Avantajının yanında SMS hizmeti de almak isteyenler günde 1 TL karşılığında hem şebeke içi 100 dakika hem de her yöne 30 SMS alabilirler. Bunun için SMS yazıp 2233'e göndermeniz gereklidir.

  • Günde 1.2 TL'ye şebeke içi 100 dk. + 30 SMS + 5 MB internet
    100 şebeke içi dakika ve her yöne 30 SMS'e ek olarak üzerine 5 MB internet de almak isteyen aboneler INTERNET yazarak 2233'e ücretsiz SMS göndermeleri yeterlidir.

İptal işlemleri
Şebeke içi konuşma süresini, tarifeye geçen herkes hatlarında TL bulunması durumunda almak zorundadır. Bunu iptal etme gibi bir durum söz konusu değildir. SMS paketinizi iptal etmek için IPTAL SMS yazarak 2233'e, internet paketinizi iptal etmek için IPTAL INTERNET yazarak 2233'e SMS göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Bu mesajları saat 20:00'ye kadar göndermeniz gereklidir. Aksi halde bu saatten sonra paketleriniz yenilenir.

Tarife detayları:
  • Tarifeden yalnızca bireysel faturasız Avea hattı sahipleri yararlanabilir.
  • Kullanılmayan dakika, SMS veya internet ertesi güne devretmez.
  • Paket yenileme işlemi saat 20:00'den sonra otomatik olarak gerçekleşir ve 00:01'de kullanıma açılır.
  • Paketlerden birini alabilmek için hattınızda paket ücretinin 40 Kuruş kadar fazlası bulunmak zorundadır.
  • Tarifeye yeni kayıt olan abonelere hat aktivasyonunun yapıldığı ilk gün gece saat 24.00'e kadar geçerli olacak 60 şebeke içi dakika hediye edilir.
  • Tarifeye geçiş yapanlar şebeke içi SMS ve konuşma paketleriden yararlanmazlar.

Paket kullanımı ile ilgili
Paket avantajlarından yararlanabilmek için hattınızda en az 20 Kuruş bulunması şarttır. Örnek olarak hattınızda 2.4 TL var ve SMS avantajından yararlandınız. Böylece hattınızda 1.2 TL kaldı. Gün içerisinde paket sınırını geçme, internet veya diğer ücretli servislerden birini kullanarak hattınızdaki krediyi bitirmeniz durumunda paketinizdeki avantajlardan yararlanamazsınız. Hattınızda en az 20 Kuruş kalmak zorundadır.

Tarifeye geçiş ücreti
Faturasız Avea tarifelerinden bu tarifeye geçen abonelerin hatlarından, bir defaya mahsus olmak üzere 6 TL düşülür; faturalı hat sahibi abonelerden ise 30 TL kart bedelinin güncel fiyatı olan 30 TL alınır.

Paket aşım ücretleri:
Paketinizdeki süreyi aşmanız durumunda şebeke içi, diğer operatörlere ve sabit hatlara doğru dakikası 20 Kuruş'a konuşursunuz. Kısa mesajlar ise her yöne 50 Kuruş olarak ücretlendirilir.



Eklenme tarihi: 22.02.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler