Avea, Galaxy S4 Active, mini ve zoom modelleri için hazırladığı kampanyaları açıkladı

Avea, Galaxy S4 Active, mini ve zoom modelleri için hazırladığı kampanyaları açıkladı


Samsung, amiral gemisinin farklı niteliklere sahip sürümlerinden meydana gelen Galaxy S4 ailesini tüm üyeleriyle birlikte ülkemizde satışa sundu. Koreli üreticinin iş ortaklarından Avea, bugün yayımladığı basın açıklamasında, S4 Active, S4 mini ve S4 zoom sürümlerine ait kampanya detaylarını duyurdu.

Üç Galaxy S4 versiyonundan herhangi birini satın alan abonelerine Avea Müzik servisini 6 ay ücretsiz olarak kullanabilme fırsatı sunan mobil iletişim şirketi ayrıca, cihaz ücretinin tarifeye eklendiği satın alma seçeneklerinde ilk üç ay için ücretsiz 250 MB mobil internet paketi dağıtacak. Aygıtları S.E.Ç. tarifeleri veyahut internet paketlerinin yanında 24-36 ay anlaşmayla edinmek de mümkün.

Avea müşterilerinin Galaxy S4 Active, Galaxy S4 mini ve Galaxy S4 zoom'u satın alabileceği dördüncü kampanya ise; 1000 dakika + 1000 kısa mesaj + 4 GB internet ya da 500 dakika + 500 kısa mesaj + 1 GB internet içeren herşey dahil paketleri ile birlikte satın alma seçeneği. S4 mini, S4 zoom veya S4 Active'yi en ekonomik yolla satın almak için sırasıyla tarifeye ek 1 TL, 9 TL, 19 TL ücreti 36 ay boyunca ödemeyi kabul etmelisiniz.

Samsung'un su ve toza karşı dayanıklı, orta seviyeye yönelik ve kamera-telefon melezi modellerine dair teknik detaylar için aşağıdaki bağlantılara göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy S4 Active





Samsung Galaxy S4 Active ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız




Samsung i9190 Galaxy S4 mini





Samsung i9190 Galaxy S4 mini ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız




Samsung Galaxy S4 Zoom





Samsung Galaxy S4 Zoom ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız




Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 20.08.2013
Kaynak:

Haberler sayfasına dönmek için
tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler