Avea Arayanı Bil servisi

Avea Arayanı Bil servisi

Avea ArayanıBil servisi sayesinde, telefonunuz kapalıyken, ya da hatta telefonunuz açık olduğu halde aranmak istemediğinizde de de sizi kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını telefonunuza gelecek bir kısa mesajla öğrenebilirsiniz.

  • Servis kullanımı (Ulaşılamazken)
    Sadece telefonunuz kapalı iken Arayanı Bil servisi kullanmak istiyorsanız ACIK yazıp 7070’e göndermeniz yeterlidir. Servisi iptal etmek için ise IPTAL yazıp 7070'e göndermelisiniz.

  • Servis kullanımı (Her durumda)
    Her durumda Arayanı Bil servisini aktif etmek için ise önce yukarıdaki şekilde mesaj göndermeli ve ardından telefonunuzdan **21*05559477070# tuşladıktan sonra arama tuşuna basınız. Yönlendirmeyi iptal etmek için ise ##21#’yi arayınız.

Ulaşılamayan durumlar için ArayanıBil
Ulaşılamayan durumlar için ArayanıBil servisiniz aktifse, telefonunuz kapalıyken ya da ulaşılamaz durumdayken ArayanıBil servisi devreye girer ve telefonunuzu açar açmaz size kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını bir SMS'le bildirir.

Her durum için ArayanıBil
Her Durum için ArayanıBil servisini, telefonunuz açık olduğu halde rahatsız edilmek istemediğiniz durumlar için kullanmalısınız. Her Durum için ArayanıBil servisiniz aktifken, telefonunuz açık olsa dahi çağrı almazsınız, sizi arayanlar "ulaşılamıyor" anonsunu dinlerler. O sırada size geler çağrılar ArayanıBil sistemine yönlenir ve ArayanıBil servisinden o anda sizi kimin aradığı telefonunuza kısa mesaj olarak gelir.

Ücretlendirme:
Ulaşılamayan durumlar için gün içerisinde ArayanıBil servisinden alacağınız ilk mesajdan sonraki mesajlar ücretsizdir. İlk mesaj 0,39 TL olarak ücretlendirilir. Her Durum için ise alacağınız her mesaj için 0,39 TL ödersiniz. Aktivasyon işlemleri ücretsizdir. Size bırakılan sesli mesajları dinlemek için aradığınız 888 numarası ücretsizdir.



Eklenme tarihi: 2.07.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler