Avea 55 kontöre sınırsız konuşma

Avea 55 kontöre sınırsız konuşma

Avea’dan faturasız hat abonelerine sınırsız konuşturan yeni bir kampanya paketi. Paket dahilinde ayda sadece 55 kontöre tüm Avea aboneleri ile her gün 05:00 ve 17:00 saatleri arasında ücretsiz ve sınırsız konuşabiliyorsunuz. Üstelik tarifenizi değiştirmenize de gerek yok.

Sony Ericsson C510iNasıl yararlanacağım?
Paketi satın almak için KAYIT yazıp 5055‘e göndermeniz yeterli. Size gelecek onay mesajından sonra 05:00 ile 17:00 saatleri arasında tüm Avea aboneleri ile bedava konuşabileceksiniz. Paketi alabilmek için hattınızda en az 65 kontör olması gereklidir.

Kampanya detayları:
Mevcut tarifenizi değiştirmeden bu kampanyaya katılabilirsiniz. Ücretsiz görüşme saatleri dışında yapacağınız görüşmeler kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilecektir. Bu avantajdan yararlanmak için her ay yeniden kayıt olmanız gerekmektedir. Paket aboneliğinizi yenilemek için pakete kayıt olduktan sonra EVET yazıp 5055‘e SMS göndermelisiniz. Paketin yenileme talimatının iptali için IPTAL yazıp 5055‘e göndermelisiniz.

Mobilize Bilgi
Avea Müşteri Hizmetleri için 500, hattınıza kontör yüklemek için 9333, bakiye sorgulamak için 9333’ü arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası (Başında sıfır olmadan) ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 9235’ gönderiniz.



Eklenme tarihi: 20.12.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler