Avea 19’luk tarife

Avea 19’luk tarife

Numarasını Avea'ya taşıyarak faturalı hat tercih eden aboneler 19'luk Tarife avantajı ile ayda 19 TL karşılığında her yöne 300 dakika konuşuyorlar. Üstelik her haftasonu, ayda 3.000 dakikaya kadar bazı tarifelerdeki Avea aboneleri ile ücretsiz konuşuyorlar.

Sadece ilk 6 ay 19 TL
Kampanyaya diğer operatörden numarasını taşıyarak katılan aboneler için 19 TL’lik (Vergilerle birlikte: 23.7 TL) fiyat avantajı ilk 6 ay için geçerlidir. Daha sonrasında bu fiyat 29 TL (Vergilerle birlikte: 33.7 TL) olacaktır. Aynı ücretlendirme ön ödemeli bir Avea tarifesinden faturalı hatta geçen mevcut Avea aboneleri için de geçerlidir.

Haftasonu kimlerle ücretsiz görüşebilirim?
Ücretsiz görüşme hakkı Avea abonelerini ararken değil sadece İstanbulcell, Basicell, Fenercell, GSMobile, Kartalcell, Trabzoncell ve Uğurcell operatörlerinin abonelerini kapsamaktadır.

İlk faturam ne kadar gelecek?
Kampanya kapsamında ön ödemeli hattan faturalı hatta geçiş yapmanız durumunda toplamda 44.04 TL’lik vergiyi 12 eşit taksitte ödeyebilirsiniz. Bununla birlikte her ay 1.2 TL Telsiz Kullanım Ücreti ödersiniz. Bu durumda ilk 12 aylık faturanız 19 TL yerine 23.7 TL olacaktır.

Bedava kullanım süresinin sınırı
Bedava görüşme süresi aylık 3.000 dakika ile sınırlıdır. Her yöne 300 dakikanız ve hafta sonu ücretsiz görüşme süreniz dolduktan sonra dakikası her yöne 23 Kuruş olarak ücretlendirilir. 1 kısa mesaj ise her yöne 28 Kuruştur.

Kalan dakikaları nasıl öğreneceğim?
DAKIKA yazıp 6000'a göndererek, paketinizde kalan dakika miktarını öğrenebilirsiniz. Dakika sorgulama servisinin kullanım bedeli her bir sorgulama için 99 Kr'tur.

Kampanya detayları:

  • Avea’dan yeni bir hat alan aboneler veya Avea’nın diğer faturalı tarifelerinde bulunan aboneler, bu tarifeye geçtiklerinde ilk aydan itibaren ayda tüm vergiler dahil 33.7 TL öderler.
  • Faturalı bir Avea hattınızı bu tarifeye geçirmek için EKSTRA yazıp 6363 mesaj göndermeniz gereklidir.
  • Diğer faturalı tarifelerden tarifeye geçiş ilk 100.000 müşteri ile sınırlıdır.
  • 25 Mayıs 2010 tarihinden sonra numarasını diğer operatöre taşıyıp sonrasında tekrar Avea'ya taşıyanlar için tarifenin aylık ücreti tüm vergiler dahil 33.7 TL'dir.
  • Faturasız tarifelerden geçiş yapacak abonelerin 19 TL aylık ücret avantajından yararlanabilmeleri için 6 ay ve üzeri süredir Avea abonesi olmaları gerekmektedir. 6 aydan kısa süredir Avea müşterisi olanlar için aylık ücret 29 TL'dir.
  • Kullanılmayan dakikalar silinir.

Diğer tarifeler:



Eklenme tarihi: 30.05.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler