ASUS'un yeni Transformer Pad tablet bilgisayarı 4 Eylül'de tanıtılacak

ASUS'un yeni Transformer Pad tablet bilgisayarı 4 Eylül'de tanıtılacak


Güçlü tedarik zinciri bağlantıları sayesinde üst düzey donanım elemanlarını erkenden mobil cihazlarına entegre edip piyasaya sürebilen ASUS, bu özelliği sayesinde tablet bilgisayar endüstrisinin en büyük oyuncuları arasına girdi. İki senedir Google için Nexus 7 modellerinin üretimini gerçekleştiren Tayvanlı üretici, Android sürüm güncellemelerini en hızlı tüketicilerine ulaştıran marka olarak da isim yaptı ve satış performansını sürekli yukarı taşımayı başardı.

Transformer Pad serisinin üst düzey tabletleriyle gelen bu başarı, yakında resmiyet kazanacak bir diğer Transformer çözümüyle devam ettirilmeye çalışılacak. Resmi Facebook sayfasından yeni Transformer tabletine ait ilk görüntüyü paylaşan ASUS, 4 Eylül'deki basın konferansında biri tablet diğeri dizüstü formunda olmak üzere iki yeni bilgisayar sergileyeceğini ilan etti.

10 inçlik 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü LCD ekran, 1.9 GHz hızında 4+1 çekirdekli ARM Cortex-A15 işlemci, 72 çekirdekli GeForce grafik birimi ve çift kanallı 933 MHz hızında DDR3 bellek desteğine sahip NVIDIA Tegra 4 yongasını yapısında ihtiva edecek yeni Transformer Pad, IFA 2013'te katılımcıların beğenisine sunulacak. Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi versiyonunu önyüklü olarak beraberinde getireceği tahmni edilen cihaz hakkında daha fazla detay için ASUS Facebook sayfasını takip edebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 1.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler