Kavisli camla korunan AMOLED ekranlı ASUS ZenWatch tanıtıldı

Kavisli camla korunan AMOLED ekranlı ASUS ZenWatch tanıtıldı

Yeni dizüstüler ve tabletlerle Berlin'e gelen ASUS, aslında IFA basın konferansıyla dahil olacağı yeni elektronik pazarını detaylandıracaktı ve öyle de oldu. ZenWatch adı verilen tecrübeli üreticinin ilk giyilebilir elektroniği resmen sergilendi. ASUS tasarım merkezinin lideri tarafından tanıtılan akıllı saat, kavisli 2.5D Corning Gorilla Glass 3 camı, paslanmaz çelik gövdesi ve 22mm standardında deri kayışıyla rakiplerinden geri kalmayıp lüks bir ürün profili çizmeyi başarıyor.

Samsung üretimi 1,63 inç 320 x 320 piksel AMOLED ekran, 4 GB hafıza, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 512 MB RAM ve 1 günlük kullanım sağlayan güç ünitesi, cihazın bilinen donanım özelliklerinden en önemlileri. Asus ZenWatchAndroid Wear işletim sisteminden gücünü alan ve Android 4.3 veya daha güncel yazılımlı cihazlarla eşlenebilen 75 gramlık saat, Zen UI kullanıcı arayüzünün beraberinde getirdiği değiştirilebilir 100'den fazla saat yüzüyle rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

Telefon bulma, uzaktan kamera kontrolü, çağrıları sesize alma, sunum kontrolü, saatle telefonun kilidini açma özellikleri, ZenWatch'ın ASUS tarafından sağlanan en özgün fonksiyonları arasında yer alıyor. Ekranın altına entegre edilmiş bir nabız ölçere sahip su geçirmez saatin satış fiyatı 199 avro olarak belirlenmiş. Ne zaman tüketiciyle buluşacağı açıklanmayan ASUS ZenWatch için hazırlanmış ilk ürün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler