ASUS ZenWatch 2 tanıtıldı

ASUS ZenWatch 2 tanıtıldı

İlk akıllı saatini geçen yıl piyasaya süren ASUS, kısa süre önce sağlık odaklı ikinci saat daha piyasaya sürdü. ZenWatch ve VivoWatch adlı iki seri halinde sektöre giriş yapan firma, bugün üçüncü saatini de gün yüzüne çıkardı. Taipei'deki Computex 2015 fuarında sergilenen ikinci nesil ZenWatch saati, orijinal modele kıyasla daha gelişmiş bir donanım ve kayış seçenekleriyle geliyor.

Biri 18 mm diğeri 22 mm kayışlı iki farklı büyüklükte üretilen ASUS ZenWatch 2, kavisli Corning Gorilla Glass 3 camla korunan bir OLED ekranı bünyesinde barındırıyor. AUO üretimi olduğu tahmin edilen OLED ekranın dışında model numarası açıklanmayan bir Qualcomm çipsetinden gücünü alan saat, manyetik şarj aletiyle daha hızlı şarj imkanı, IP67 su ve toza karşı dayanıklılık, barut, gümüş ve altın renklerde metal kasa, uzaktan kamera kontrolü gibi çeşitli uygulamalarla Android telefonları kontrol edebilme ve daha birçok yeniliği akıllı saat kullanıcılarıyla buluşturuyor.


Fiyat ve çıkış tarihi hakkında hiçbir bilgi paylaşılmayan yeni ASUS Zen saatinin yaz sonuna kadar küresel bir satış ağıyla tüketicilerin beğenisine sunulması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 1.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler