Yeni ASUS ZenFone telefonlar için ilk tanıtım videosu

Yeni ASUS ZenFone telefonlar için ilk tanıtım videosu

Teknoloji dünyasında yeni yıl, sektörün en önemli etkinliği olan Tüketici Elektroniği Fuarı'nın da habercisi. Son yıllarda büyük tanıtımların yılın ilerleyen dönemlerine kaydırılmasıyla önemini kaybetti düşünülse de CES, halen yükseliş arayan üreticiler ve mobil aksesuar firmalarının ilk tercihi.

Fuarın mobil kanadında son dönemin büyük CES tanıtımcıları arasına giren ASUS, bugün bir kez daha Las Vegas'a hazırlandığını duyurdu. Yeni ZenFone telefonlarını görücüye çıkaracak olan Tayvanlı üretici, şimdiye kadar 2017 ürün gamına dair detayları gizli tutmayı başardı. Çin'den gelen sızıntılar dışında teknoloji devinin hazırlıkları hakkında çok az şey biliniyor.

Sızıntılara konu olan ASUS cihazlarından en önemlisi ZenFone 3 Zoom adını taşıyor. 5,5 inç Full HD ekran, Snapdragon 625 çipset, 4 GB RAM, 64 GB hafıza ve çift sensörlü arka kameraya sahip olduğu belirtilen telefonun 4850 mAh kapasiteli bir pille donatılması bekleniyor. ZenFone 4 ya da serinin 2017 model diğer üyelerinin CES 2017'de olup olmayacağı netlik kazanmadı. Ancak sızıntıların gidişatı 4 Ocak 2017'deki basın konferansında amiral gemi seviyesinde bir tanıtımın gerçekleşmeyeceğini gösteriyor.



Eklenme tarihi: 21.12.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler