ASUS ZenFone 4, 5 ve 6 için Lollipop güncellemesi yine ertelendi

ASUS ZenFone 4, 5 ve 6 için Lollipop güncellemesi yine ertelendi

ASUS, Zenfone telefonları için geliştirdiği Android 5.0 Lollipop güncellemesini bir kez daha ertelediğini açıkladı. İlk duyurusunda nisan sonunu işaret eden ve daha sonra bu tarihi mayıs ortasına taşıyan Tayvanlı teknoloji şirketi, ZenFone 4, ZenFone 5, ZenFone 6 ve PadFone S için Lollipop yazılımı dağıtımını yeniden askıya aldı.

Mühendislerin doğrulama sürecinde karşılaştığı problemler nedeniyle dağıtımı ertelediğini bildiren ASUS, bu seferki açıklamasında bir tarih duyurusunda da bulunmadı. Yani sabırsızlıkla son sürüm Android'e kavuşmayı bekleyen ZenFone 4, 5 ve 6 kullanıcıları yeniden hayal kırıklığına uğramış oldu. ASUS bu vesileyle PadFone Infinity modelinin işlemcisinden kaynaklanan yetersizlik yüzünden Lollipop sürümüne güncellenemeyeceğini ilan etti. Infinity gibi Snapdragon 600 çipsetten gücünü alan LG G Pad 8.3 ise aylardır yeni Android versiyonunu kullanmakta.

Birkaç yıl önce Transformer tabletlerine sağladığı hızlı güncellemelerle tüketicilerin takdirini toplayan ASUS, aynı başarıyı akıllı telefonlarında göstermekten oldukça uzak. Birinci nesil ZenFone ve PadFone S için üzerinde çalışılan Android 5.0 Lollipop güncellemesi hakkında daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 21.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler