ASUS, özçekim odaklı yeni bir ZenFone hazırlıyor

ASUS, özçekim odaklı yeni bir ZenFone hazırlıyor

Dün memleketinde yeni ZenFone 2 akıllı telefonlarını piyasaya süren ASUS, yerel basına gelecek planları hakkında önemli bilgiler verdi. ASUS CFO'su David Chang tarafından yapılan açıklamalar, ilk başta CES 2015'te sergilenmesi planlanan, ancak ertelenen özçekim odaklı ZenFone modelini doğruladı. Daha önce iddialara konu olan bu bütçe dostu model, yılın üçüncü çeyreğinde satışa çıkmış olacak.

Özçekim fonksiyonlarına dair yöneltilen bir soruya telefonun dönebilen bir kamerayla donatılacağı bilgisiyle karşılık veren David Chang, ZenFone Zoom'dan sonra gelişmiş kamera özellikli ikinci çözümlerini de doğrulamış oldu. Öte yandan ASUS CEO'su Jonney Shih tarafından basına verilen demeçler, şirketin 2015 için akıllı telefon satış hedefini artırdığını ortaya koydu.

2014'teki ZenFone 4, 5 ve 6'nın aksine bu sefer tüm dünyada satılacak ikinci nesil ZenFone cihaz ailesini tüketiciyle buluşturmaya başlayan Tayvanlı üretici, aldığı ilk tepkiler ışığında bu yılki satış öngörüsünü 17 milyondan 25 milyona çıkarmaya karar vermiş. Mart sonuna kadar 3 milyon, 2015 ikinci çeyreğinde 4 milyon ve yılın ikinci yarısında 15 milyon ya da daha yüksek satış bekleyen ASUS, aylık üretim hacmini iş ortağı Pegatron sayesinde talebe uygun şekilde artırmayı planlıyor.



Eklenme tarihi: 10.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler