ASUS ZenFone 2 serisi telefonların CES 2015 tanıtım tarihi

ASUS ZenFone 2 serisi telefonların CES 2015 tanıtım tarihi

ASUS, 2014 başında tanıttığı ZenFone serisi üç telefonuyla yeniden mobil pazara adım atmıştı. Yaz aylarında tüm dünyaya yayılan telefonlar, üreticisine aylık bir milyon satış barajının üzerinde bir performans yaşattı. Haliyle devam modelleri için çalışmalar başladı, donanım tedarikçileriyle masaya oturuldu. Tüm bu gelişmeleri aylardır Uzak Doğulu kaynaklardan izliyoruz. Nihayet ikinci nesil ZenFone'lerin tanıtım aşamasına gelmiş bulunuyoruz.

Bugün hem Intel hem de ASUS tarafından yapılan basın açıklamaları, 4G LTE destekli 300 dolar seviyesindeki yeni ZenFone modellerinin 5 Ocak 2015 tarihinde sergileneceği bilgisini teknoloji basınına duyurdu. ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas şehrinde düzenlenecek olan CES 2015 konferansı kapsamındaki tanıtım, aynı zamanda ZenFone ailesinin birinci yılını doldurduğunun göstergesi.

5 ve 6 inç segmentlerinde büyük başarı yakalayan ZenFone 5 ve ZenFone 6'nın yeni nesilde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni cihazlarda 22 nm'lik Moorefield çipsetler mi yoksa Intel'in yeni nesil Atom çiplerinin mi kullanılacağı bilinmiyor. Detaylar için 19 gün daha beklememiz gerekecek.



Eklenme tarihi: 16.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler