ASUS ZenFone 2 çıkış tarihi hakkında yeni detaylar

ASUS ZenFone 2 çıkış tarihi hakkında yeni detaylar

Resmi tanıtımına iki hafta kalan ASUS ZenFone 2 serisi akıllı telefonlar, tedarik zincirinden gelen raporlara konu olmaya devam ediyor. Tayvan medyasında yayılan son analize göre, ikinci nesil ZenFone'lerin Şubat 2015 olarak öngörülen çıkış tarihi mart ayına ertelenebilir. Gecikmenin nedeni ise, geliştirme faaliyetlerinin plananlanan takvimin gerisinde kalması olarak gösteriliyor. Ancak tanıtım tarihinde herhangi bir değişiklik yapılması beklenmiyor.

Bilişim endüstrisinin en köklü fuarlarından CES 2015 kapsamında sergilenecek ZenFone 2, bu haberle takipçilerini mutlaka üzmüş olacaktır. Fakat bu yılki birinci nesil ZenFone'lerde yaz aylarına kadar beklemek zorunda kalan onlarca ülkeden yüz binlerce tüketici, bu küçük çaplı ertelemeyi mazur görecektir.

Intel Atom çipsetli yeni nesil ASUS telefonları, bu yıl da 4 inçten 6 inçe kadar ekran seçenekleriyle zengin bir ürün gamı oluşturacak. Çift arka kameralı bir modele ve MediaTek yongada sistem çözümlerinden gücünü alan bir veya birçok modele de ev sahipliği yapacak olan ZenFone 2, yıl içerisinde başka cihaz duyurularıyla çeşitliliğini artırmaya devam edecek. CES 2015 sonrasında tanıtılması beklenen cihazlardan biri, özçekim odaklı bir ön yüz kamerası ve üst düzey donanım özelliklerini beraberinde getirecek. Rekabetçiliğini artırmak için yapılan son donanım değişiklikleri nedeniyle bu telefonun Tüketici Elektroniği Konferansı'na yetişemeyeceği ifade ediliyor.



Eklenme tarihi: 25.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler