ZenFone 2 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi geliyor

ZenFone 2 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi geliyor

Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle geçen ay Türkiye'ye giriş yapan ZenFone 2 cihaz ailesi yakında Android 5.1 sürümüne yükseltilecek. Tayvanlı şirketin destek elemanlarından gelen haberler, yeni işletim sistemi versiyonunun final test aşamasına ulaştığını gösteriyor. 5.1 tabanlı üretici yazılımı yaz dönemi sona ermeden dağıtılmaya başlayabilir.

5 inç HD ekrandan 5,5 inç Full HD'ye kadar çeşitli panellerin kullanıldığı ZenFone 2 akıllı telefon serisi, isminin hissettirdiği tek model yapısının aksine aslında çeşitli donanım konfigürasyonlarını bünyesinde barındıran büyük bir ürün ailesi. Bu nedenle her ürünün ve her ülkedeki cihaz sahiplerinin aynı dönemde Android 5.1 güncellemesi alması mümkün olamayacaktır.

Henüz ZenFone 2'nin ilk büyük yükseltmesi hakkında resmi bir zaman aralığı duyurusunda bulunmayan ASUS, muhtemelen Android M çalışmaları başlamadan önce ürününü Lollipop'un son sürümüne güncellemek isteyecektir. Gerek Android 5.1 gerekse Android M güncelleştirmeleri hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.



Eklenme tarihi: 6.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler