128 GB hafızalı ASUS ZenFone 2 resmen ortaya çıktı

128 GB hafızalı ASUS ZenFone 2 resmen ortaya çıktı

Henüz Türkiye'ye ne zaman giriş yapacağı belli olmayan ASUS'un yeni akıllı telefonu ZenFone 2, bir hafta kadar önce Hindistan'a giriş yapmıştı. Dünyanın en büyük mobil pazarlarından biri olan bu ülkede iyi bir başlangıç yapabilmek için her firma gibi çevrimiçi perakende devi Flipkart.com ile işbirliğine giden ASUS, böylece yeni bir ZenFone 2 sürümünü de ortaya çıkarmış oldu.

Flipkart tarafından yayımlanan yeni ürün ilanı, 128 GB dahili hafızaya sahip ZenFone 2 ZE551ML versiyonuna resmiyet kazandırdı. Şimdiye kadarki en gelişmiş ZenFone olan cihaz, 128 GB depolama alanının yanı sıra 2,3 GHz frekans hızındaki Intel Atom Z3580 çipset, 4 GB RAM ve Full HD ekranı beraberinde getiriyor. Üstelik microSD kart desteğiyle bu telefonun hafızasını 256 gigabayta çıkarmak mümkün.

Şimdilik ZenFone 2 128 GB'nin yakında geleceği bilgisini paylaşan alışveriş sitesi, cihazın fiyatını 29.999 rupi olarak belirlemiş. Yaklaşık 1260 lirayı bulan bu fiyat etiketinin ülkemizde 2000 lira sınırına dayanması bekleniyor. Ancak 128 GB'lik ZenFone 2'nin en pahalı ASUS telefonu olduğunu ve çok daha ucuz modellerin de benzer donanım özellikleriyle satıldığını bilmek gerekiyor.



Eklenme tarihi: 30.04.2015
Kaynak: Flipkart

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler