ASUS ZenWatch için ilk IFA 2014 tanıtım videosu yayınlandı

ASUS ZenWatch için ilk IFA 2014 tanıtım videosu yayınlandı

ASUS, önceki gün kasa çizimlerini paylaştığı ilk yeni nesil akıllı saatini bugün gerçek görüntüleriyle detaylandırmaya devam etti. Android Wear işletim sisteminden gücünü alacak olan kol saati, kavisli gövdesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Üstelik daha düşük bir fiyat seviyesinden satışa sunulacağı iddiaları, tüketicilerin ASUS saatini yakından takip etmelerini sağladı.

Takipçi kitlesini memnun edecek bir tanıtım videosu paylaşan Tayvanlı elektronik üreticisi, ZenWatch ismini taşıyacak akıllı saatin ilk gerçek görüntülerini gün yüzüne çıkardı. Zenbook ve Zenfone serilerine eşlik eden Zen tasarım anlayışının bir parçası olan fırçalanmış alüminyum dış aksam, ilk Zen saatinde de kendine yer bulmuş. Şimdilik teknik detayları gizliliğini koruyan kare ekranlı saatin resmi tanıtımı, 3 Eylül günü Türkiye saatiyle 11.30'da canlı olarak yayınlanacak ASUS'un IFA 2014 basın konferansında gerçekleştirilecek.

Ay başında ülkemize giriş yapan ZenFone telefonlarıyla uyumlu olacağından şüphe duymadığımız ZenWatch için hazırlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 27.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler