10 gün pil ömrüne sahip ASUS VivoWatch akıllı saati tanıtıldı

10 gün pil ömrüne sahip ASUS VivoWatch akıllı saati tanıtıldı

ASUS'un Tayvan'daki tasarım evinden yeni biri ürün daha teknoloji dünyasıyla buluşuyor. Geçen seneden beri Zen dizayn anlayışına yoğunlaşmış bulunan firmanın geliştirme ekibi, son olarak Vivo serisine mensup bir akıllı saat tasarlamış. ASUS VivoWatch adı verilen fitness, sağlık özellikleri odaklı giyilebilir elektronik, teknik özellikler ve kabiliyetler bakımından Android Wear işletim sistemli ZenWatch ile aynı kategoride değil.

IP67 su ve toza karşı dayanıklı paslanmaz çelik gövde, barometre, nabız ölçer, uyku takipçisi gibi özelliklere sahip olan VivoWatch, daha çok akıllı spor saatlerine rakip olacaktır. Zira ne Android Wear ne de Apple Watch kadar geniş fonksiyonlar ve arayüz esnekliğini bu üründe görmek mümkün değil.

Siyah-beyaz bir ekranla donatılan saatin en dikkat çeken yönü, 10 günlük pil ömrüne sahip olması. Düşük güç tüketimli bir ekran ve vasat bir donanım paketiyle bu seviyeye ulaşmak gayet mümkün. Fakat ASUS'un hoş tasarımı ve yazılımsal tecrübesi sayesinde ortaya teknolojik anlamda daha başarılı bir ürün çıkardığını ümit ediyoruz. Yarın başlayacak olan Milan Dizayn Haftası'nda sergilenecek olan VivoWatch, muhtemelen yaz aylarında dünya genelinde satışa sunulacak.



Eklenme tarihi: 13.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler