ASUS PadFone Mini gün yüzüne çıktı

ASUS PadFone Mini gün yüzüne çıktı

Telefon-tablet melezi segmentine yıllar önce yepyeni bir ürün yapısıyla giriş yapan ASUS, yüksek fiyatlı PadFone serisinin ilk orta düzey modelini önümüzdeki hafta tanıtacak. 11 Aralık'ta Tayvan'da düzenlenecek bir basın organizasyonu kapsamında sergilenecek tablet bilgisayar ve akıllı telefon formlarının buluşma noktası, bugün internete szıdırıldı.

Yine bir evleaks imzalı sızıntıyla detaylanan Padfone mini, 4,3 inç büyüklüğünde 960 x 540 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 çipset, 1GB RAM ve muhtemelen Android 4.3 Jelly Bean veyahut 4.4 KitKat işletim sistemi versiyonuna sahip olacak. Aygıtın PadFone Station tablet bilgisayar istasyonu ise; 7 inç 1280 x 800 piksel çözünürlüklü bir ekranı beraberinde getirecek.

PadFone serisinin halihazırda piyasadaki en güncel cihazı olan PadFone Infinity 2 ile kıyaslandığında çok daha düşük bir perakende satış fiyatına sahip olacağı tahmin edilen PadFone mini'nin küçük boyutlu akıllı telefon ve tablet bilgisayar kullanıcıları için en uygun çözüm olacağını söyleyebiliriz.



Eklenme tarihi: 7.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler