10,1 inç tablet bilgisayarlı ASUS PadFone E duyuruldu

10,1 inç tablet bilgisayarlı ASUS PadFone E duyuruldu

Telefon ve tablet bilgisayarı bir araya getiren ASUS'un özgün mobil cihaz projesi PadFone, yeni bir bütçe dostu modelle daha ürün yelpazesini genişletti. Serinin en ucuzu modeli PadFone mini'nin daha büyük ekranlı versiyonu olarak geliştirilen yeni cihaz, bugün Tayvan'da resmiyet kazandı ve firmanın resmi internet sitesinde tüm detaylarıyla listelendi.

4,7 inçlik HD (1280 x 720 piksel) Super IPS LCD ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci, Adreno 305 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 400 çipset, Asus PadFone E1 GB LPDDR2 RAM, 13 MP kamera, 1,2 MP ön kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve 1.820 mAh pill telefon, 10,1 inçlik bir PadFone Station tablet standına entegre edilebilecek.

Cihazın tablet bilgisayar bölümü, yine HD çözünürlüklü Corning Gorilla Glass dayanıklı camla korunan bir ekran, 1 MP ön kamera ve 5.000 mAh güç ünitesini bünyesinde barındırıyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan aygıtın hem telefon hem tablet bilgisayar ünitelerinin toplam ağırlığı 526 grama ulaşıyor. 560$ gibi bir fiyatla satılan ikisi bir arada mobil aygıt, çift SıM kart desteğine sahip. Tek SIM slotlu ve uluslararası versiyonlarının nasıl fiyatlandırılacağı veya mevcut olup olmadıkları bilinmiyor.

Asus PadFone E sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 27.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler