ASUS, ikinci nesil PadFone Infinity telefon-tablet çözümünü tanıttı

ASUS, ikinci nesil PadFone Infinity telefon-tablet çözümünü tanıttı


Tayvan'ın Taipei şehrinde bir basın etkinliği düzenleyeceğini açıklayan ASUS, bugün ikinci nesil PadFone Infinity modelini gün yüzüne çıkardı. Şubatta tanıtılan ilk PadFone Infinity'den daha güçlü bir işlemci, yenilenmiş bir tasarım, daha güncel bir yazılım ve artırılabilir bir hafızaya sahip olan telefon-tablet çözümü, elmas kesim metal gövdeyi beraberinde getirecek.

Orijinal PadFone Infinity'e eşlik eden 5.0 inçlik Full HD Super IPS+ LCD ekranın aynı kaldığı ikinci aygıt, 2.2 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işletimci, Adreno 330 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2 GB LPDDR3 sistem belleği, 16/32 GB dahili hafıza seçenekleri, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği, 13 MP kamera sensörü, f/2.0 diyafram aralıklı kamera merceği, 2 MP Full HD 1080p video çekebilen ön kamera, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, FM radyo, NFC, GPS, 4G LTE/LTE Advanced desteği, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi, yenilenmiş ASUS Waveshare kullanıcı arayüzü ve 2.400 mAh'lik bir güç ünitesine sahip olacak.

Halefiyle aynı ana kamera sensörüne sahip olmasına karşın ASUS'un yeni kamera uygulaması sayesinde çok daha kaliteli fotoğraflar oluşturabilen PadFone Infinity 2, 13 MP çözünürlüklü görüntüyü 3 megapiksellik tek bir medyaya çevirerek düşük ışıkta büyük kalite farkı oluşturan fotoğraflar sunabilecek. Yeni kamera uygulamasının Nokia Pureview çözümlerindeki fotoğraf oluşturma tekniğine benzer bir çalışma prensibi benimsedikleri belirtiliyor.

2013'ün dördüncü çeyreğinde satışa çıkacak ikinci ASUS PadFone Infinity, yaklaşık 640 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Akıllı telefonun 10.1 inç Full HD (1920 x 1200 piksel) IPS LCD ekran, 5.000 mAh pilli tablet bilgisayar aparatı PadFone Station ise, 240 dolardan alıcı bulacak. Telefon ve tablet deneyimini bir araya getiren bu konseptin ülkemizde de satılması bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 17.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler