ASUS'un Android akıllı saati IFA 2014'te tanıtılacak

ASUS'un Android akıllı saati IFA 2014'te tanıtılacak

Resmi Twitter hesabından ünlü filozof Halil Cibran'a ait bir söz paylaşan ASUS, ilk akıllı saatini tanıtma vaktinin yaklaştığını ilan etti. Üzerinde çalıştığı akıllı saat ile birkaç kez gündeme gelen Tayvanlı üretici, LG, Samsung ve Motorola'nın ardından Android Wear platformuna dahil olacak dördüncü büyük üretici olacak. İlk kez temmuzun başında satışına başlanan Android saatler, giderek artan uygulama desteğiyle dikkat çektiği gibi farklı donanım seçeneleri sayesinde de tüketicilerin tercih edebileceği en güçlü ekosistem konumunda.

Android Wear markalı cihazlar arasına bir yenisini daha ekleyecek olan ASUS'un henüz nasıl bir donanım üzerinde çalıştığı netleşmedi. Yayımlanan tanıtım görseli, firmanın Motorola tarafından geliştirilen yuvarlak ekranlı Moto 360 yerine Samsung Gear Live ve LG G Watch gibi kare ekranlı bir ürün dizayn etmeyi tercih ettiğini gösteriyor. Bunun dışında potansiyel saat alıcılarını ne gibi bir aygıtın beklediğini bilemiyoruz.

199-249 dolar aralığındaki ilk üç akıllı saatin aksine fiyatı 99 dolar seviyesine kadar inen bir çözümün tasarlandığı iddia edilse de şuan için teknoloji medyasının elinde ASUS marka akıllı saate dair somut bir delil mevcut değil. 3 Eylül günü IFA 2014 kapsamındaki bir basın konferansında ASUS'un sonbahar ve kış sezonu için neler hazırladığını birlikte öğreneceğiz.



Eklenme tarihi: 20.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler