Asphalt 8: Airbone, Windows Phone 8 ve Windows 8.1 için yayımlandı

Asphalt 8: Airbone, Windows Phone 8 ve Windows 8.1 için yayımlandı

Gameloft'un yeni nesil grafik ve fizik motorlarıyla donattığı son yarış oyunu Asphalt 8: Airbone, Microsoft'un iki işletim sistemi için resmen satışa sunuldu. İlk olarak geçtiğimiz ağustos ayında Android ve iOS platformları için satışa çıkıp kısa süre önce ücretsiz hale getirilen popüler oyun, iki Windows ekosistemi için de ücretli olarak dağıtılmaya başladı.

Birçok ünlü markaya ait 47 lisanslı araç, gerçekçi sesler ve araç dinamikleri, birçok farklı yarış pisti, araç geliştirmeleri, çoklu oyuncu desteği ve cihazlar arası turnuva oluşturabilme özelliğiyle gelen Asphalt 8, halihazırda uygulama içi ödeme sisteminin daha da genişlediği bir sistem ve reklamlarla birlikte Android, iOS kullanıcılarına hizmet veriyor. Buna karşın Gameloft ile ortaklık anlaşması imzalayan Microsoft'un Windows Phone 8 ve Windows 8.1 işletim sistemleri, yapımın kalitesine kıyasla cüzi bir ödeme yaparak edinebilecekleri yarış oyununu çok daha rahat bir şekilde tecrübe edebilecekler.

Windows Mağazası'nda 3,49 TL, Windows Phone Mağazası'nda ise 2,00 TL'den fiyatlandırılan Asphalt 8: Airbone, Windows 8.1'de 1,31 gigabayt, Windows Phone 8'de 819 megabaytlık bir boyuta sahip. Oyunların sürekli ücretli olarak mı satılacağı yoksa diğer platformlarda olduğu gibi sonradan ücretsiz hale mi getirileceklerini şimdiden kestirmek güç. Dilerseniz hemen şimdi bu oyunu satın alıp Windows işletim sistemli telefon, tablet veya bilgisayarınızda oynamaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 14.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler