Asphalt 8: Airbone resmen indirmeye sunuldu

Asphalt 8: Airbone resmen indirmeye sunuldu


Gameloft, çıkışını birkaç hafta ertelediği yeni nesil yarış oyununu bugün resmen satışa sundu. Fransız oyun stüdyosunu geliştirdiği yeni fizik motoruyla donatılan Asphalt 8: Airbone, şimdilik sadece Android ve iOS mobil işletim sistemlerinin kullanıcıları için indirilebilir durumda. Ancak Gameloft ile Microsoft arasındaki ortaklık sayesinde çok yakında Windows Phone 8'li mobil cihaz sahipleri de sektörün en büyük geliştiricilerinden birine ait bu iddialı yapımı tecrübe etme fırsatı yakalayacak.

Gelmiş grafikler, çarpışma efektleri, OpenGL ES 3.0 grafik API desteği, 180'den fazla etkinlik ve 8 sezondan oluşan yeni kariyer modu, Lamborghini, Ferrari, Pagani ve Bugatti gibi üst düzey üreticilere ait vasıtalar da dahil olmak üzere toplam 47 lisanslı araç, dünya genelindeki gerçek mekanlardan esinlenilerek modellenen 9 farklı pist, gerçekçi motor sesleri, çoklu oyuncu modu ve serinin önceki oyunlarından farklı olarak birçok fonksiyonu daha bünyesinde barındıran Asphalt 8'i sadece 1,79 TL ödeyerek satın alabilirsiniz.

Uygulama içi ödeme sistemi entegreli bir oyun içi sanal içerik mağazasına sahip oyun, oyuncuları para harcamaya mecbur bırakmadan Asphalt 8'i harika grafikleriyle doya doya oynayabilmekten alıkoymuyor. 1 GB'ye yakında boş depolama alanına ihtiyaç duyan Asphalt 8: Airbone'yi Apple App Store ve Google Play Store'den edinmek mümkün.

Gameloft tarafından Gamescom 2013 kapsamında yayımlanan tanıtım filmi ve Asphalt 8'in çıkış videosunu aşağıdan izleyerek yapım hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Oyunun Android ve iOS için indirme bağlantıları yazının sonundadır.





Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 22.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler