Asphalt 8: Airbone, 22 Ağustos'ta Android ve iOS için resmen satışa sunulacak

Asphalt 8: Airbone, 22 Ağustos'ta Android ve iOS için resmen satışa sunulacak


Gameloft, geçen hafta 8 Ağustos'ta satışa sunmayı planladığı Asphalt 8: Airbone'nin ileri bir tarihe ertelendiğini açıklamıştı. Son bilgilendirmesinde kesin bir zaman dilimi belirtmeyen oyun geliştiricisi, bugün Twitter hesabından paylaştığı mesajla yapımın 22 Ağustos'ta Android ve iOS işletim sistemlerinin resmi uygulama mağazalarından erişilebilir olacağını müjdeledi.

OpenGL ES 3.0 destekli üst düzey grafikler, animasyonlar, gerçek zamanlı çoklu oyuncu modu, Google Play Games desteği, onlarca lisanslı araç, 100'ün üzerinde farklı etkinlik ve yepyeni bir fizik motoru ile donatılan meşhur yarış oyunu serisinin son versiyonu, mobil oyunseverlere şimdiye kadarki en gerçekçi sürüş deneyimini yaşatmak için geliyor.

Sadece 1,79 TL ödeyerek sahip olabileceğini Asphalt 8: Airbone, önümüzdeki hafta perşembe Apple App Store ve Google Play Store'den satın alınabilecek. Uygulama içi ödeme sistemiyle donatılan oyun hakkında daha fazla detay için son yayımlanan ekran görüntüleri ve tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.




Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 16.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler