Art Race iOS oyunu ile hem genel kültür hem eğlence

Art Race iOS oyunu ile hem genel kültür hem eğlence

Mobil oyun dünyasında her ne kadar sonsuz koşu türü, savunma türü ya da action gibi oyunlara ağırlık verilse de bulmaca çözme ve genel kültür oyunlarının farklı bir kullanıcı kesimi tarafından rağbet gördüğünü de unutmamak gerekiyor. İşte Art Race oyunu da hem genel kültürünüzü artırabileceğin iz hem de yapısı itibari ile sanatseverler tarafından ayrıca beğenilecek bir uygulama.


Türkiyeli DahaBaşka reklam ve İletısim Hiz. Ltd. Şti. tarafından geliştirilen oyunda, ünlü ressam ve heykeltıraşlara ait tablolar ile heykellere ait 700 tane eserin kime ait olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz. 7 dilde hizmet veren oyunda sadece ünlü isimleri bulmaya değil, zaman karşı yarışarak da bu konuda ne kadar iyi olduğunuzu göstermeye çalışıyorsunuz.

İtalya, İspanya gibi ülkelerden çok olumlu geri dönüşler alan oyun bu şekliyle de kalmayacak. İleride mimari eserleri de görebileceğimiz oyunun ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Oyunun ücretli versiyonunu buradan, ücretsiz versiyonunu ise aşağıdaki linkten indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 21.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler