Archos Gamepad 2 internete sızdı

Archos Gamepad 2 internete sızdı


Fransız mobil cihaz üreticisi Archos, kendi geliştirdiği özel bir oyun kontrol sistemiyle piyasaya sürdüğü Gamepad adlı oyun konsolu-tablet bilgisayar melezini yenilemeyi planlıyor. Daha önce FCC tarafından sertifikalanan Gamepad 2 adlı yeni mobil aygıt, şimdi de Hong Kong merkezli bir perakendecinin resmi internet sitesinde listelendi. İlan internette yayılmasının ardından kaldırılsa da Archos Gamepad 2'ye ait birçok teknik detay ve ilk basın görüntüsü kayıt altına alındı.

7 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran, Rockchip RK3188 olduğu tahmin edilen ancak henüz hangi yarı iletken üreticisine ait olduğu kesin bir şekilde tespit edilemeyen 1.6 GHz hızında dört çekirdekli yongada sistem çözümü, 2 GB RAM, 8/16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası sayesinde artırılabilir depolama alanı, çift hoparlör ve ekranın iki yanına yerleştirilmiş oyun kontrol düğmeleriyle çıkış yapacak Gamepad 2, muhtemelen önümüzdeki haftalarda resmen gün yüzüne çıkacak.

Toptan satış fiyatı 170 dolar olarak belirlenen Archos Gamepad 2'nin 200-300 dolar seviyesinden piyasaya giriş yapması bekleniyor. Segmentinin en düşük fiyatlı çözümlerinden biri olan oyun konsolu-tablet bilgisayar karışımı, eldeki veriler göz önünde bulundurulduğunda Amerika, Avrupa ve Asya'yı kapsayan geniş bir satış ağıyla tüketicilere ulaştırılacak gibi görünüyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 28.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler