iOS 8 tanıtımı için hazırlıklara başlandı

iOS 8 tanıtımı için hazırlıklara başlandı

Apple, önceki senelerde olduğu gibi son dönemdeki en büyük organizasyonu olan WWDC geliştirici konferansını Moscone Center'de düzenleyecek. Şu günlerde WWDC 2014'ün açılış konuşması için hummalı dekorasyon çalışmalarıyla meşgul haldeki San Francisco'nun gözde konferans merkezi, firmanın etkinlik için belirlediği ilk sloganlarla görüntülendi: "Write the Code. Change the World"

ABD genelinde yürütülen bilgisayar programcılığına teşvik kampanyasının bir yansıması olarak Apple, belki de dünya çapındaki en büyük geliştirici toplantısında bu hususa dikkat çekmeye çalışacak. Açılış konuşmasının en büyük duyurusu ise, Cupertino merkezli teknoloji devinin sekizinci büyük mobil işletim sistemi güncellemesi iOS 8 olacak. Bunun dışında OS X Mavericks için son stabil sürüm yükseltmesi ve yenilenmiş kişisel bilgisayar donanımlarının sergilenmesi beklenen etkinlik, 2-6 Haziran tarihleri arasında geliştiricilere yönelik seanslarla dolu olacak.

2 Haziran'da Türkiye saatiyle 20.00'da başlayacak WWDC 2014 açılış konuşması kaynak bağlantısından canlı olarak yayınlanacak.



Eklenme tarihi: 28.05.2014
Kaynak: Apple

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler